Promotia De Weekend

CERINTE DE VARSTA: minim 17 ani
DURATA: 15 luni
FRECVENTA: 16 ore pe saptamana, sambata si duminica

Invata totul despre vocea ta. Despre scena. Despre tine. Timp de 15 luni, fiecare weekend este plin de muzica, improvizatie muzicala, teatru si descoperire de sine.
AFLA MAI MULTE

Promotia De Weekend este locul unde inveti sa emiti punctual suntele, sa canti piese la care doar ai visat si sa iti misti publicul prin voce, atitudine si un stil original. Dar cel mai important? Este locul unde faci cunostinta cu tine, iti formezi propria personalitate muzicala si inveti sa fii liber.

Noutate. Bucurie. Fascinatie.

In primul trimestru al Promotiei De Weekend, inveti sa te autodepasesti in domenii in care nici nu te vedeai facand pasi. Faci cunostinta cu improvizatia teatrala si tehnicile vocale de baza. Dar cel mai important, faci cunostinta cu TINE.

O joaca mai serioasa.

In aceasta etapa, incepi sa te bucuri de primele rezultate – imbunatatirea intonatiei. Dar ghici ce? Dai peste alta “ciudatenie”: teoria muzicala. Vei gasi raspunsuri la orice nelamurire, pe fundalul unui colectiv cu care incepi sa petreci la fel de mult timp, cum petreci si cu familia.

Cantonament. Improvizatie. Jocuri.

Primele sase luni din Promotie nu trec nesarbatorite! Pleci intr-un cantonament muzical la munte, la mare sau in strainatate. Timp de 5 zile, treci prin toata materia pe alergatura, organizezi seri tematice si scenete si inveti sa te descurci cand nu ai nimic pus la dispozitie.

Povesti care starnesc emotii.

Acum ca iti cunosti vocea si intelegi teoria muzicala, vei cocheta cu cele mai creative laturi ale muzicii – compozitia si improvizatia muzicala. La final, vei stii sa iti compui propriile fraze melodice si sa spui o poveste atat prin muzica si voce, cat si prin miscare scenica. Mai mult, faci cunostinta cu sunetul in mediul digital si inveti care sunt etapele editarii muzicale.

Gata. Scena e a ta.

In ultimul trimestru, te vei trezi ca iti place sa canti un concert intreg, fara efort si ca mai si faci ceva pe langa: spui un monolog, canti intr-un duet, aduci un invitat special. Treptat, inveti ce inseamna sa pui in scena un spectacol cap-coada si sa vorbesti cu presa.

RON 900 / luna

Dana Dorian


Profesor de canto, teorie muzicala si improvizatie teatrala

Andrei Tudor


Lector Univeritar, doctor in compozitie si profesor de improvizatie muzicala

Alexandru Constantin


Profesor in arta vorbirii si managementul in relatia cu presa

Claudiu Silitra


Introducere in lumea digitala a sunetului si productie muzicala

Bogdan Boanta


Profesor de dans si miscare scenica

Vlad Constantin


Notiuni de miscare si ritm

Ei sunt cei care ne-au trecut prin mana…

… Iar acestea sunt amintirile lor din Companie

Inscrieri Promotia De Weekend

Nu ai materiale cu tine cantand? Nicio problema! Filmeaza-te cu telefonul, cantand o piesa cap-coada si trimite-ne filmarea, plus informatiile solicitate mai sus, la adresa de email dana.dorian@gmail.com.

Protectia datelor tale este foarte importanta pentru noi

Citeste mai multe despre cum sunt folosite datele tale, pe pagina noastra de TERMENI SI CONDITII.

Unde te auzi cu noi

0724003304

Unde ne scrii

dana.dorian@gmail.com

Unde ne găsești

Str Alizeului, Nr. 32, București 060243

Share This