Sub imboldul “Joaca multa, reguli putine”, Compania iti ofera posibilitatea de a fi cine vrei tu sa fii. Toti profesorii nostri sunt fosti absolventi, dragi colaboratori si artisti pe care ii admiram atat pentru arta lor, cat si pentru personalitatea lor calda. Alaturi de ei, studiezi, intelegi si apreciezi muzica asemenea unui limbaj universal – unde cuvintele sunt versuri, tonul exprima emotia si interpretarea te transpune in alta lume.

Dana Dorian

Profesor de canto, teorie muzicala si improvizatie teatrala

A initiat o metoda unica de dezvoltare vocala si emotionala pe care o aplica de peste 15 ani, cu succese vizibile si recunoscute. A studiat pianul de la varsta de 6 ani, apoi toate stilurile vocale de interpretare (pop, jazz, canto clasic), trecand prin mainile mai multor profesori (Mihaela Runceanu, Ionel Tudor, Bianca Ionescu, Iulian Baiasu, Marius Pop, Aurel Mustatea). De la profesorul de teatru Ion Cojar a inteles ca joaca asumata este cel mai bun mod de a invata; asa ca, alaturi de Dana, vei incepe sa canti distrandu-te. Are un simt al umorului caracteristic, asadar, cand vei lucra fara sa simti cum trece timpul, cand te vei tine de burta de ras.

Andrei Tudor

Lector Universitar, Doctor in compozitie si Profesor de improvizatie muzicala

Cu un palmares de necontestat si absolut impresionant, Andrei Tudor s-a alaturat echipei Companiei de Artisti, sustinand două dintre cele mai frumoase si generoase cursuri: improvizatie și compozitie muzicala. Descoperitor de talente, Andrei si-a oferit multe dintre piesele sale debutantilor in ale caror potentiale a crezut. Are o rabdare iesita din comun si gaseste in permanenta modalitati noi si originale de a te ajuta sa intelegi muzica. Printr-un simt al umorului subtil si o personalitate calda, Andrei este genul de persoana de care esti in permanenta absorbit, indiferent de dispozitia in care esti.

Bogdan Boanta

Profesor de dans si miscare scenica

Vesnic zambitor, energic si in permanenta pozitiv, Bogdan Boanta te ajuta sa intelegi muzica din punctul de vedere al miscarii. Sigur il cunosti ca dansator si coregraf din emisiuni ca “Romanii Au Talent” si “Dansez Pentru Tine”. Scopul lui la Companie este sa te ajute sa iti dezvolti miscarea scenica, ritmul si prezenta prin dans.

Alexandru Constantin

Profesor in arta vorbirii si managementul in relatia cu presa

Alexandru Constantin este jurnalist, prezentator TV, moderator si producator TV. In cadrul Companiei de Artisti, aduce peste 10 ani de experienta in imagine si arta vorbirii. O personalitate calda, Alexandru vede tot ce e mai bun la tine si te ajuta sa te pui in valoare atat pe scena, cat si in relatia cu presa.

Vlad Constantin

Profesor asistent de miscare scenica

Inainte de a fi unul dintre primii absolventi ai Companiei (2006), Vlad a fost crescut in spiritul disciplinei sportive. Este vicecampion mondial si triplu campion national la kata si dansator profesionist salsa. Este prieten la catarama cu umorul si performanta, iar in timpul liber scrie texte si muzica rock.

Claudiu Silitra

Introducere in lumea digitala a sunetului si editare muzicala

Producator, Art Director si Graphic Designer, Claudiu este omul nostru bun la toate. Cand a terminat Promotia C14, a ajuns sa fie sprijinul nostru principal pentru tot ce tine de digital: editare de sunet, montaj video, design grafic si productie muzicala. De aceea, cu el explorezi posibilitatile nelimitate ale sunetului in mediul digital.

Veronica Anghel

Profesor asistent de canto

Absolventa de Teologie, crede ca Dumnezeu prefera, in egala masura, muzica si sufletele de copii. Cea mai vesele prezenta de la Companie, Vera este un pedagog pe care nu ai cum sa nu-l iubesti inca de la prima intalnire. Ii place sa gaseasca solutii la orice fel de problema, iar în timpul liber… asculta muzica si vindeca suflete ranite.

Daria Corbu Highley

Profesor asistent de canto

Dupa ce a trecut prin toate scolile de muzica posibile, Daria a absolvit Promotia C9 si a invatat un stil pedagogic bazat pe joaca si relaxare. Recrutata de Dan Teodorescu pentru concertul aniversar TAXI de 15 ani de la Sala Palatului (2014), a ramas de atunci in formula de baza a trupei. Cu ea, inveti sa emiti punctual sunetele si descoperi de ce ai ales drumul muzicii de la bun inceput.

Andra Olteanu

Profesor asistent de canto

Inconjurata de muzica toata viata ei, Andra Olteanu a inceput sa studieze pianul de la gradinita. Cu toate acestea, visul ei a fost mereu sa invete sa cante fara efort. In Promotia C11, si-a descoperit personalitatea muzicala, si-a dezvoltat o tehnica corecta si a invatat ca fericirea vine facand ceea ce iti place si facand acel lucru bine. Alaturi de ea, redescoperi bucuria de a canta, lucrând totul de la tehnica, la un repertoriu foarte variat.

Ionut Valcu

Profesor asistent de canto

In Promotia C2, Ionut a ajuns cunoscut drept cel care facea naveta Focsani – Bucuresti weekend de weekend, pe trei covrigi si o apa plata. Este membru al trupei Vis, careia i se alatura pe scena atat cu vocea, cat si cu chitara si la percutie. La curs cu el, uiti de scoala, serviciu si problemele de acasa si pleci cu mai multa energie si voie buna decat ai crezut ca esti in stare.

atunci cand nu predau?

Andrei Tudor – Femeile din viata mea

Articol preluat din Revista Tango / Marea Dragoste, publicat in data de 13 martie, 2012. Mai presus de toata educatia primita de la parinti, adevarul este ca muzica m-a invatat sa iubesc femeia. Am inceput sa deslusesc femeia de mic, prin...

read more

Unde ne gasesti

Strada Siret, Nr 61, Sector 1, Bucuresti

Unde te auzi cu noi

0724003304

Unde ne scrii

office@companiadeartisti.ro

Share This