Vrei sa inveti sa canti sau sa dansezi? Ce zici de ambele? Doar in Promotia C15.

Beyonce, Katy Perry si Bruno Mars sunt doar cativa dintre artistii pe care ii asculti, care stiu si sa cante, si sa se miste pe o scena.

In Promotia C15, il avem pe coregraful si profesorul nostru de dans si miscare scenica, Bogdan Boanta, care te invata ca ai talente dincolo de voce.

Pssst! Mai ai o saptamana sa te inscrii in Promotia C15 – cursul de canto de un an, unde inveti muzica, teatru, dans si multe altele. Descopera tot ce te asteapta, aici: c15.companiadeartisti.ro

bogdan-boanta-testimonial

Asadar, te-ai decis sa iti iei lectii de canto, pentru a invata sa canti mai bine. Dar ambitiile tale nu se opresc acolo.

Vrei sa urci pe o scena, vrei sa ajungi in fata a mii, sau poate chiar sute de mii de oameni si nu vrei sa te dai batut, pana nu faci tot ce iti sta in puteri sa iti implinesti visul.

Esti ambitios, dornic de a invata lucruri noi si dispus de a munci oricat este nevoie, pentru ca stii unde vrei sa ajungi. Dar inainte sa treci la treaba, sunt cateva lucruri pe care ar trebui sa le stii…

1. Cum sa inveti sa canti (corect)

Primul pas este sa iti iei lectii de canto. Si daca nu ai facut-o pana acum, inca mai ai o sansa! Suntem in ultima saptamana de inscrieri pentru Promotia C15. Afla mai multe despre ce faci in C15, aici.

Atunci cand inveti sa canti, este important sa o faci natural, sanatos, ca sa te bucuri toata viata de vocea ta.

In Promotia C15, inveti mai mult decat CUM sa canti. Inveti intreg spectrul vocal.

Incepi cu exercitiile de baza, de dictie si frazare. Inveti apoi cum sa emiti punctual sunetele. Treci apoi la intelegerea muzicii si inveti sa identifici si sa reproduci intervalele.

Dar inveti si sa pui totul in aplicare si sa fii creativ. Asa ca, ajungi la compozitie muzicala. Inveti sa citesti, sa interpretezi si sa compui fraze melodice, in stilul tau propriu.

2. Vocea ta si tot ce poate ea sa faca, la lectiile de actorie

Imediat ce iti intelegi mai bine vocea, ai ocazia testezi noile notiuni de cantat si vorbit, prin improvizatie teatrala.

De ce? Pentru ca iti poti pune vocea intr-un context dinamic, unde ai ocazia sa lucrezi la ritm, timp de reactie si creativitate, improvizand.

De aici, la dans si miscare scenica nu mai este decat un pas.

3. Miscare, ritm si atitudine, la lectiile dans

Pe scena, esti tu, trup si suflet. Si vocea ta.

Daca in modulele anterioare, ai invatat sa te exprimi cu sinceritate pe scena, lectiile de dans te invata sa te exprimi fizic, prin miscare si ritm.

… Si ce noroc! In Promotia C15, dai de toate elementele artistice care tin de scena, intr-un an de studiu: voce, teatru, muzica, dans.

Dar ca sa stapanesti bine o disciplina, trebuie sa le intelegi si pe celalalte. Asa noi la
Companie, ne-am gandit:

1. Sa te trecem prin tehnicile vocale de baza
2. Sa te provocam sa iesi din cochilia ta cu putina actorie
3. Sa iti pui mintea creativa la contributie si sa iti produci propriile piese
4. … ca apoi sa intelegi muzica nu doar teoretic si vocal, dar si fizic, prin lectii de dans si miscare scenica.

Asa ca in ultimul modul al Promotiei C15, inveti ritm, tehnica, o coregrafie proprie si una alaturi de colegii tai, incorporand cantatul si jocurile de scena invatate in modulele anterioare.

4. Pune-ti toate talentele la bataie

… Dar nu oricum. Ci direct pe o scena.

Promotia C15 culmineaza intr-un concert organizat si sustinut exclusiv de tine, unde inveti din experienta proprie:

 • Cum organizezi programul concertului
 • Ce inseamna sa pui in scena un spectacol
 • Cum aduci oamenii la un eveniment
 • … Si bineinteles, ai ocazia sa folosesti tot ce ai invatat pana acum – iti canti propriile piese, spui un monolog, pregatesti o coregrafie.

  Cand vrei sa te perfectionezi, primul pas este sa te asiguri ca inveti corect.

  Apoi, daca vrei o cariera pe scena, este important sa interactionezi cu cat mai multe discipline, ca sa intelegi muzica si sa iti descoperi adevaratul potential.

  Lectiile de canto, in combinatie cu actoria, compozitia si dansul sunt o combinatie puternica, prin care iti descoperi si iti depasesti capacitatea creativa.

  Apoi, studiul si exercitiul constant sunt esentiale. Iar interpretarea in fata unui public este scopul final.

  Promotia C15 este singurul loc unde te poti descoperi si reinventa prin muzica, actorie, dans si multe altele, intr-un an de studiu. Inscrie-te si vei vorbi despre timpul petrecut in Companie toata viata.

  DESPRE AUTOR

  Bogdan Boanta – Profesor de dans si miscare scenica – Vesnic zambitor, energic si in permanenta pozitiv, Bogdan Boanta te ajuta sa intelegi muzica din punctul de vedere al miscarii. Sigur il cunosti ca dansator si coregraf din emisiuni ca “Romanii Au Talent” si “Dansez Pentru Tine”. Scopul lui la Companie este sa te ajute sa iti dezvolti miscarea scenica, ritmul si prezenta prin dans.
  Share This