Compania de Artişti

Pregătirea următoarei generaţii de cântăreţi profesionişti

Industria muzicală va avea întotdeauna nevoie de cântăreţi buni. Compania de Artişti este una dintre şcolile care ofera cursuri de canto specializate în pregătirea tinerilor talentaţi pentru o carieră de succes.

Îti place să cânţi? Ai ambiţia şi disciplina necesară pentru a urma o carieră în industria muzicală?

Compania de Artişti a dat drumul la înscrieri pentru Promoţia C 14, ediţia 2016/2017 – un curs de canto de un an de zile unde înveţi tot ce este necesar pentru o carieră pe scenă.

Tineri talentaţi din toate domeniile academice şi profesionale sunt invitaţi la preselecţia din sambătă 8 şi dumincă 9 octombrie, la Club & Bar Bound, Centrul Vechi, Strada Smârdan 30, Bucureşti, între orele 11 a.m. şi 17 p.m.

Dacă simti că ai ceea ce trebuie pentru a impresiona juriul, te invităm să te înscrii completând formularul online: www.companiadeartisti.ro/inscrieri/. Selecţia candidaţilor se va face în urma vizionării materialelor online, urmate de un interviu într-una din zilele de preselecţie.

 

Celebrarea celor mai bune voci din Romania
Dana Dorian, Fondatorul Companiei de Artişti şi Profesor de canto, teorie muzicală şi improvizaţie teatrală va deschide evenimentul, alături de un juriu impresionant, format din Andrei Tudor, Bogdan Boantă, Alexandru Constantin, Andreea Antonescu, Dragoş Chircu, Loredana Căvăşdan, Elena Cârstea si Irina Sârbu.

Sunt încântată să deschid evenimentul, sărbătorind cele mai bune voci din România. Compania de Artişti are un rol important în dezvoltarea comunităţii de muzică, punând tineri talentaţi în legătură cu studiouri şi case de discuri de top

a declarat Fondatorul Companiei de Artişti, Dana Dorian.

Un reprezentant Club & Bar Bound a adăugat:

Suntem mândri de asocierea localului nostru cu un eveniment care oferă tinerilor oportunitatea să îşi demonstreze talentele vocale. Va fi emoţionant pentru noi să urmărim interpretările din timpul zilelor de preselecţie şi să primim membrii de familie şi prieteni în audienţă, care îşi arată sprijinul.

Reputaţie pentru excelenţă
Dacă eşti în căutarea unui curs de canto care să te ajute să te reinventezi si să-ti găseşti stilul propriu – ai venit la locul potrivit. Compania de Artişti are reputaţie ca şcoala care produce cei mai multi artişti vocali pe Promoţie din România, recunoscuţi şi internaţional.

Printre cei care ne-au trecut pragul se numără şi Şerban Copot, Andreea Antonescu şi Irina Sârbu. Aceştia vorbesc des despre impactul pe care l-au avut cursurile de canto în cariera lor de artişti profesionişti.

“Faptul că am mers la şcoala Danei Dorian mi-a dat încredere în mine, m-a invăţat să mă prezint pe scenă,  să fac faţă oricarei situaţii şi mai ales, să îmi găsesc vocea interioară.”

a declarat Irina Sârbu, actriţă şi cântăreaţă jazz.

 

Vino înarmat cu pasiune şi entuziasm şi arată-ne ce poate vocea ta.

Mult succes!

Nu uita să ne urmăreşti pe paginile de Facebook şi Google+ pentru articole educaţionale şi sfaturi, şi află cum te poţi pregăti pentru preselecţie

COMUNICATUL DE PRESĂ

Share This