Canto Kids

VARSTA: 5 – 13 ani
DURATA: 12 luni
FRECVENTA: 3 ore pe saptamana, duminica

Canto Kids

VARSTA: 5 – 13 ani
DURATA: 12 luni
FRECVENTA: 3 ore pe saptamana, duminica

Canto Kids este singurul curs de canto pentru copii la care studiul si distractia merg mana-n mana. Ofera-i celui mic ocazia sa invete sa cante corect, sanatos, sa prinda incredere in sine si sa se bucure de muzica.
AFLA MAI MULTE

Ai observat ca muzica ocupa cel mai mult din timpul copilului tau? Canto Kids este un curs de canto distractiv, energic, informativ si ocazia celui mic sa isi dezvolte pasiunea pentru muzica.

Acest modul este pentru copiii cu varste cuprinse intre 5 si 13 ani, iar Compania De Artisti este locul unde cel mic invata sa emita corect sunetele si sa isi dezvolte increderea in sine. Si pentru ca buna-dispozitie este esentiala pentru a invata lucruri noi, toate lectiile au la baza joaca.

La curs, acoperim…

Tehnica vocala, frazare si dictie, mentinerea tonalitatii, piese alese in functie de performanta si personalitatea copilului, joc scenic.

Lectii distractive, dar structurate

Asa ne asiguram ca cel mic invata cu placere, se dezvolta creativ si prinde incredere in fortele proprii. Toate aceste lectii au un efect vizibil cand copilul tau urca pe scena.

Grupe de 6-8 elevi

Cursul se desfasoara in grupe de copii cu varste apropiate. Munca in echipa si sprijinul colectivului ajuta la dezvoltarea emotionala si artistica a copilului tau.

Profesori acreditati

Toti profesorii nostri urmeaza metoda noastra unica de predare, care spune “Joaca multa, reguli putine.”

Acestea depind de personalitatea si de programul de studiu individual al fiecarui copil. Unii se deschid emotional mai repede si asimileaza mai usor, pe cand altii se deschid mai greu si prin urmare, informatia este asimilata in aceeasi masura. Dar este important de retinut ca se urmareste o evolutie naturala, fie ea vocala sau emotionala. De aceea, metoda noastra de predare se bazeaza pe joaca si libertate de exprimare, pentru a scapa de inhibitii si incuraja cunoasterea de sine.

In functie de nivelul de pregatire artistica si emotionala, sunt incurajate competitiile si participarea la spectacole pe tot parcursul studiului si dupa absolvire. Odata ce copilul a absolvit modulul de varsta, el se poate inscrie la o noua editie Canto Kids, intrand in alt modul de varsta unde va putea munci pentru nivelul de performanta dorit.

RON 690 / luna

Monica Maciuceanu


Te intalnesti cu ea la aproape toate festivalurile de muzica pentru copii si adolescenti din Romania (si nu numai). Monica preda canto din 2008, iar in 2013 si-a deschis propria scoala de muzica si dans pentru copii, VoceSchool din Galati. Din 2018, este profesor de canto pentru copii la Compania De Artisti. Scopul ei este simplu: sa contureze personalitatea unica a copiilor prin muzica, joaca si miscare scenica. Alaturi de ea, cel mic isi va descoperi pasiunea pentru cantat intr-un mediu distractiv si prielnic.

Inscrieri Canto Kids

Nu ai materiale cu copilul tau cantand? Nicio problema! Filmeaza-l cantand o piesa cap-coada si trimite-ne filmarea, plus informatiile solicitate in formular la adresa de email office@companiadeartisti.ro.

Protectia datelor tale este foarte importanta pentru noi

Citeste mai multe despre cum sunt folosite datele tale, pe pagina noastra de TERMENI SI CONDITII.

Unde ne gasesti

Strada Siret, Nr 61, Sector 1, Bucuresti

Unde te auzi cu noi

0749 040 747

Unde ne scrii

office@companiadeartisti.ro

Share This