Modul Canto Privat

CERINTE DE VARSTA: minim 14 ani (pentru fete), minim 16 ani (pentru baieti)
DURATA: 12 luni
FRECVENTA: 2 ore pe saptamana

Curs Canto Privat

CERINTE DE VARSTA: 14 ani (pentru fete), 16 ani (pentru baieti)
DURATA: 12 luni
FRECVENTA: 2 ore pe saptamana
Gaseste-ti vocea autentica, invata sa faci fata imprevizibilului pe scena si fa cunostinta cu cel mai important element dintr-o interpretare de neuitat: cu artistul din tine.
AFLA MAI MULTE
La cursul Canto Privat, ai ocazia sa iti explorezi pasiunea, de la dezvoltarea unei tehnici vocale sanatoase, la atitudinea cu care urci pe scena.

Noi credem ca cele mai bune rezultate vin printr-o abordare prietenoasa si un mediu de lucru relaxant, unde toate lectiile au la baza joaca. Noi ii spunem metoda “Dorian”. Ca rezultat, vei obtine o voce care se va dezvolta natural si nu te va lasa la greu o viata.

Odata intrat in Companie, te vei familiariza cu tehnica vocala corecta, vei invata controlul respiratiei si cum sa emiti corect sunetele. Treptat, vei observa ca vocea ta prinde contur si ca, din joaca, inveti sa canti piese pe care nici nu ti le-ai fi inchipuit.

Pe masura ce iti imbunatatesti intonatia, iti dezvolti si prezenta si jocul scenic. Cum transimiti mesajul unei piese, dincolo de voce? Cum urci pe scena? Cum interactionezi cu publicul? Impreuna, exploram toate elementele ce tin de scena si te ajutam sa iti dezvolti propria personalitate muzicala.

In ultima etapa a cursului, ne axam pe pregatirea ta profesionala. Inveti cum sa iti alegi un repertoriu in functie de evenimentul la care canti, cum sa gestionezi situatiile neprevazute de pe scena si cum sa relationezi cu presa. Vei avea si ocazia sa lucrezi la inregistrarea unui demo scurt, pentru a reflecta tehnica si stilul tau vocal.

Sunt doua optiuni de plata:

RON 800 / luna

(Abonament lunar – include 4 sedinte, a cate 100 de minute)

Veronica Anghel


Absolventa Promotiei C7

Andra Olteanu


Absolventa Promotiei C11, Solista Calin Geambasu Band

Ionut Valcu


Absolventul Promotiei C2, Solist Trupa Vis

Lorena Stoian


Absolventa a Promotiei C17

Ei sunt cei care ne-au trecut prin mana…

… Iar acestea sunt amintirile lor din Companie

Inscrieri Canto Privat

4 + 10 =

Nu ai materiale cu tine cantand? Nicio problema! Filmeaza-te cu telefonul, cantand o piesa cap-coada si trimite-ne filmarea, plus informatiile solicitate mai sus, la adresa de email dana.dorian@gmail.com.

Protectia datelor tale este foarte importanta pentru noi

Citeste mai multe despre cum sunt folosite datele tale, pe pagina noastra de TERMENI SI CONDITII.

Unde te auzi cu noi

0724003304

Unde ne scrii

dana.dorian@gmail.com

Unde ne găsești

Str Alizeului, Nr. 32, București 060243

Share This