Tu, in fata publicului:
Cat de bine te cunosti?

Cel mai important element din orice interpretare esti tu. Si asta este din cauza ca tu esti 100% unic.

Doar ca sa inveti sa fii “pur si simplu, tu” nu este deloc atat de usor pe cat se zvoneste in stanga si in dreapta.

Asa ca, cine esti? Care sunt cele mai bune trasaturi ale tale? Profesoara noastra de canto, Veronica Anghel, vorbeste despre de ce cateodata, trebuie sa ne pierdem ca sa aflam cine suntem, de fapt.

Pssst! Am dat drumul inscrierilor pentru Promotia C15! Singurul curs de canto unde poti cocheta cu toate elementele ce tin de o cariera pe scena. Afla mai multe.

echipa_veronica_anghel

Ti-ai dorit vreodata sa fii altcineva?

Cineva caruia ii este atat de usor sa faca un anumit lucru, cineva care sa aiba o anumita calitate? Cineva care sa fie mai deschis, mai curajos, cineva care poate sa faca orice?

Cu totii trecem prin momente de care ne amintim cu mai mult sau mai putin drag. Pe cand de unele ne amintim in treacat, altele ne afecteaza si ne descurajeaza mai mult timp.

Cum putem atunci, sa trecem peste tendinta de a ne subestima?

Vocea si tot ce spune ea despre tine

Ca artisti, petrecem mult timp lucrand la voce, la interpretare, la prezenta scenica. Investim atat de mult timp si energie intr-un mod foarte personal, perfectionandu-ne munca, incat aceasta devine o parte a identitatii noastre.

Asa ca atunci cand primim un feedback negativ, ne afecteaza increderea in noi si felul in care ne vedem. Pentru ca atunci cand iesim in fata unor oameni si suntem sinceri, nu vrem sa auzim ca nu suntem indeajuns de buni.

Situatii asemanatoare te pot descuraja sa incerci din nou. Sa fii personal si sa impartasesti tot ceea ce te face pe tine, tu, in urmatorul tau efort creativ.

Cu timpul, poate fi tentant sa te retragi, sa fii mai in siguranta si sa nu te mai implici trup si suflet in tot ceea ce faci.

Problema?

Este o metoda care functioneaza. In sensul ca e mai putin probabil ca lumea sa te arate cu degetul pentru ca ai facut ceva prost. Dar nu in sensul ca ai facut ceva foarte bine. Ci mai degraba, pentru ca te-ai pierdut in multime. Si nu te mai distingi prin nimic.

Dar apoi, dai peste un artist care, cu tot curajul, iese pe scena, se pune in fata lumii si este pur si simplu, el… sau ea. Si iti dai seama ca si tu vrei sa faci asta. Si tu vrei sa ai curajul sa fii tu, indiferent de ce cred ceilalti. Si asta este arta ta.

Cealalta persoana a ta

Oare ce ai crea, daca ai putea renunta la tine, doar pentru un moment? La toate limitele preconcepute, la toate bagajele emotionale, la toate grijile despre ce cred altii despre tine.

Bineinteles – e mai usor de spus, decat de facut.

Asa am crezut si eu. Pana am ajuns in Promotia C7, la Companie.

Un TU care nici nu credeai ca exista

In primele trei luni din Promotia C7, am invatat ca e mult mai usor sa inveti obiceiuri noi si bune, decat sa te dezveti de cele proaste.

Asta pentru fiecare dintre noi, toti cei care am intrat in Companie, am primit un nume nou, o poveste noua, un scop nou.

Oare celalalt eu, ce poate sa cante? Cum ar canta? Ar incerca sa cante la un instrument? Cum s-ar misca atunci cand canta?

Si asa, mi-am dat seama de potentialul meu si al prietenilor mei, care statea ascuns sub frica si sub indoiala.

Totul incepe cu un nume

Suna ciudat, stiu. Dar multe din lucrurile pe care le facem in Companie par ciudate, vazute dinafara.

Numele pe care il primesti cand ai calcat pentru prima data pragul este primul si cel mai memorabil lucru care ti se va intampla in Companie. Pentru ca vei raspunde la el o viata intreaga.

Atunci cand iti asumi o noua identitate, devii mult mai increzator si mai dornit sa incerci lucruri noi si sa progresezi in activitati, in care pana atunci, nici nu te vedeai facand pasi.

Momentul tau este acum. Hai in Promotia C15!

Daca vrei sa iti gasesti curajul de a fi tu pe o scena si de a iesi din tipar, Promotia C15 este locul potrivit pentru tine. Vino alaturi de alti tineri pe aceeasi lungime de unda, intr-un an in care va veti descoperi prin muzica, joaca si multe, multe… multe peripetii.

Tot ce vrei sa stii despre Promotia C15, aici: c15.companiadeartisti.ro

Pentru inscrieri, mai multe detalii despre ce inveti in anul 2017-2018, ce profesori te asteapta si ce amintiri ii leaga pe absolventii nostri de timpul petrecut in Companie, viziteaza-ne aici: c15.companiadeartisti.ro

DESPRE AUTOR

Veronica Anghel – profesor asistent de canto – absolventă de Teologie, crede că Dumnezeu preferă, în egală măsură, muzica și sufletele de copii. Vera este un pedagog pe care nu ai cum sa nu-l iubești încă de la prima întâlnire. Îi place să găsească soluții la orice fel de problemă, iar în timpul liber…ascultă muzică și vindecă suflete rănite.
Share This